Продавець MOBIPOISK✌ - Экономь умно, покупай разнообразно! Надежный магазин – ваш выбор с умом! розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
782 відгуків
promo_banner
Інтернет-магазин цифрової техніки!
+380 (66) 006-42-33
+380 (67) 945-44-96

Кращі магнітоли 2018 року

Кращі магнітоли 2018 року

Всі автомобілісти вже звикли проводити час за кермом з користю для настрою. Деякі дістають старі DVD диски зі старими піснями і насолоджується спогадами, а інші підключають флешки і прослуховують набір улюблених треків. А деякі взагалі не заморочуються і на постійній основі слухають радіо.

За точність і якісний звук в автомобілі відповідає магнітола і колонки. У першому успішно розташувалися радіоприймач і магнітофон. Якщо розглядати автомобілі, які були випущені не так давно і продані з салону, то в них спочатку йде повноцінна комплектація. Але це не означає, що власникам не знадобиться нова. Наприклад, стара може, не сподобається або поламатися, тоді потрібно відповідально поставитися до вибору чергової покупки.

Що пропонує світ електроніки?

При бажанні можна купити магнітола з абсолютно різними характеристиками і можливостями. Все залежить від суми, яку покупець готовий витратити. Завдяки останнім оновленням водіям надається можливість слухати чисте і точне звучання. Якщо розглядати магнітоли з хорошим звуком, то необхідно брати до уваги пристрою, в якому присутні мінімум два канали.

Типорозмір 1 din

Серед цього типу перше, і лідируюче місце за численними відгуками зайняла автомагнітола ALPINE UTE-72BT. Користувачі виділили дану модель на тлі решти якістю і чистотою звучання. Інформація з носія зчитується рівномірно незалежно від дороги. Щоб в темний час доби водієві можна було, не відволікаючись від траси знайти необхідні кнопки – вони мають невелику підсвічування.

2 din

Магнітола 2-din KENWOOD DPX-5000BT прославилася на тлі собі подібних відмінним і висококласним звуком без зайвих і сторонніх звуків. І це все завдяки 13-смуговому еквалайзеру. Спереду на панелі розташовано досить багато кнопок, кожна з яких відповідає за окремі завдання. Такі моделі здатні зчитувати інформацію незалежно від формату запису.

Сенсорні магнітоли

Після того, як більша частина вже встигли звикнути до звичайних кнопковим пристроїв, виробники знову вирішили внести невеликі зміни. Після цього на ринку з'явилися магнітоли, для управління яких знадобиться просто рука. Адже на них практично немає ніяких кнопок, всі дії виконуються за допомогою звичайного дотику пальців. Серед них перші три місця зайняли наступні моделі: MYSTERY MDD-6240S, PIONEER SPH-DA120, PROLOGY DVS-265T. Пісні відмінно зчитуються, навіть якщо флешка переповнена.

Щоб придбати саме той товар, який більше всього подобається, ми рекомендуємо переглянути весь асортимент, і ознайомиться з характеристиками. Ми пропонуємо тільки кращі магнітоли за доступними цінами.

Інші новини

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner