Продавець MOBIPOISK✌ - Экономь умно, покупай разнообразно! Надежный магазин – ваш выбор с умом! розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
816 відгуків
promo_banner
Інтернет-магазин цифрової техніки!
+380 (66) 006-42-33
+380 (67) 945-44-96

iPad Air (2019)

iPad Air (2019)
У минулому році Apple відродила улюблену класику - Air iPad! Ви запитаєте, чому це важливо? Лінія Air представила супер-тонкі і надлегкі iPad-и, в яких Air 2 неперевершений в обох цих категоріях на довгі роки. Насправді Air 2 раніше легше, ніж будь iPad, який Apple пропонує до продажі (за винятком mini 5, звісно), але про це пізніше.

Надлишок iPad Air в 2019 році - ідеальне рішення для середнього класу. Він не так сучасний, як новий iPad, але відмінно справляється зі своєю роботою. Він підтримує як Apple Pencil (gen 1), так і Smart Keyboard, але залишається дешевше, обрізаючи деякі кути. Він має старий форм-фактор, тому ви отримуєте Touch ID і кнопку «Додому» замість Face ID. У ньому також відсутня справжня стереосистема - дві колонки розташовані на одній стороні пристрою - що не фантастично, але агов ... ми візьмемо його. Повітря також прилипає до роз'єму Lightning, який може бути як за, так і проти. Если вы действительно работали над своим iPad и потратили деньги на аксессуары, которые работают с разъемом Lightning, вы, вероятно, будете чувствовать себя более склонными к покупке iPad Air 2019 года или iPad Pro предыдущего поколения вместо нового iPad Type-C USB USB Pro 2018 и iPad Pro 2020.

Air работает на чипе Apple A12 Bionic (не Z и не X), который может вас беспокоить, но будьте уверены, что он все еще довольно мощный процессор. Он также имеет только 3 ГБ ОЗУ, но iPadOS отлично справляется с управлением ресурсами, так что вас это не побеспокоит.

Нагадаємо: ви отримуєте швидкість, тривалий час автономної роботи, всі функції багатозадачності iPadOS, підтримку Apple Pencil і Smart Keyboard. Ви говорите: «прощавай» справжньому стерео, USB Type-C і цього надзвичайно елегантному форм-фактору професіоналів. iPad досить старий, тому ця машина прослужить вам близько 4 років. І ви при цьому економите багато грошей!

Наша рекомендація:
За ціною 500 доларів ви можете придбати модель Wi-Fi з 64 ГБ, що цілком нормально, якщо ви не плануєте серйозну роботу. Але якщо ви маєте намір зберігати цей планшет надовго, ми пропонуємо вам вичавити додаткові 150 доларів і придбати модель на 256 ГБ за 650 доларів. Через чотири роки ви будете раді, що зробили це.
Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner